Gadgeti

Majushka Secret Diary
Majushka Secret Diary
29,07  219,03 kn

Majushka Secret Diary

Svaka djevojčica u svom odrastanju mora imati svoj dnevnik . Zapisivanje osobnih misli, tajni i želja dio je odrastanja. Sakrivanje dnevnika kako bi sve tajne ostale baš tajne su prošlost jer Majushka secert diary ima mogućnost postavljanja tajnog koda kojom svaka djevojčica zaključa dnevnik i na taj način ga nitko ne može pročitati. No, osim što je svaka stranica uljepšana najljepšim pastelnim bojama te Majinim ilustracijama , ovaj dnevnik je i multimedijalna bilježnica koja posjeduje 12 Majinih pjesama (Lopov, Ne lomi mi srce, Djevojačko veče) pa ga svaka korisnica može koristiti kao muzički album ako prtisne Play. Ako ipak želi svoje tajne pisati u tišini dovoljno je pritisnuti stop. Ovo je najposebniji poklon za jednu djevojčicu i svakako uspomena koja joj ostaje zauvijek na jedno prekrasno djetinjstvo.
Što je to ljubav
Što je to ljubav
15,79  118,97 kn

Što je to ljubav

Drage mame , tate, bake ... konačno je snimljen album s dječjim pjesmama i 8 video spotova koje ćete i vi obožavati. Naime, pjesme na albumu su potpuno nove , snimljene u duetima s talentiranim djevojčicama, plesne, pjevne, nadasve zabavne i edukativnog karaktera. Neka vaši najmlađi i najdraži uče uz pjesme što je to Semafor ili koja su to Četiri godišnja doba... Pjesme dolaze na najsavršenijem, najljepšem USB sticku u obliku zvjezdice u plavoj ili rozoj boji. Stick je zapakiran u prekrasnu rozu kutiju s ukrasima od glittera pa kutija čini savršeni poklon bilo da ga kupujete svojoj ili tuđoj djeci. Naučimo svi skupa Što je to ljubav i pjevajmo s Majom!

Što je to ljubav (official video)

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=majgNX8Wlss[/embed]
Majushka slušalice Princess
39,68  298,97 kn

Majushka slušalice Princess

Majushka slušalice su apsolutni must have gadget u životu svake djevojčice. Osim sto su dizajnirane da služe kao najmoderniji dodatak na kosi , zbog adaptera koji dolazi u kutiji prilagođenje za slušanje glazbe s bilo kojeg tipa uređaja. Ono sto je apsolutni bonus jest prekrasna kutija koja djevojčicama kasnije sluzi kao vlastita torbica. Naravno sve je glitter i u znaku Majushke pa ne propustite priliku biti Princess ove sezone i biti hit gdje god da se pojavite.
Majushka slušalice Kitty Cat
39,68  298,97 kn

Majushka slušalice Kitty Cat

Majushka slušalice su apsolutni must have gadget u životu svake djevojčice. Osim sto su dizajnirane da služe kao najmoderniji dodatak na kosi , zbog adaptera koji dolazi u kutiji prilagođenje za slušanje glazbe s bilo kojeg tipa uređaja. Ono sto je apsolutni bonus jest prekrasna kutija koja djevojčicama kasnije sluzi kao vlastita torbica. Naravno sve je glitter i u znaku Majushke pa ne propustite priliku biti Kitty Cat ove sezone i biti hit gdje god da se pojavite.
Majushka Mikrofon Pink Gold
Majushka Mikrofon Pink Gold
55,61  418,99 kn

Majushka Mikrofon Pink Gold

Mikrofon – Ovaj mikrofon ima dva zadatka. Prvi je da ti oslobodi glas, a drugi je da tebe i tvoje prijateljice razveseli. Svatko može pjevati, i što je još važnije: svatko treba pjevati. Pjevaj iz sveg glasa, noću, danju! Klikni i naruči svoj primjerak. Budi glasna, budi sjajna! Budi svoja.
Majushka Mikrofon Gold
Majushka Mikrofon Gold
55,61  418,99 kn

Majushka Mikrofon Gold

Ovaj mikrofon ima dva zadatka. Prvi je da ti oslobodi glas, a drugi je da tebe i tvoje prijateljice razveseli. Svatko može pjevati, i što je još važnije: svatko treba pjevati. Pjevaj iz sveg glasa, noću, danju! Klikni i naruči svoj primjerak. Budi glasna, budi sjajna! Budi svoja.