Bojanke

Mega bojanka
6,62 

Mega bojanka

Majushka je spremna za MEGAZABAVU, a ti? Čekaju te zanimljivi zadaci i mozgalice, ali i prekrasni prizori za bojenje! Saznaj što sve Majushka voli i prepu sti se zabavi!
Moja modna pustolovina
Moja modna pustolovina
5,30 

Moja modna pustolovina

Maja Šuput i dječji nakladnik Egmont spojili su kreativne energije i osmislili dva nova Majushkina proizvoda! Riječ je o modnoj bojanci i knjižici s kreativnim zadacima za sve male obožavatelje mode! U ovim zabavnim knjižicama klinci će moći Majushku odjenuti za koncert ili šetnju s prijateljicama, obojiti vesele kreacije i dizajnirati nakit pa sve ukrasiti šarenim naljepnicama. Zabavnu knjižicu Moja modna pustolovina možete pronaći u knjižarama, supermarketima i drogerijama od 17.06.2021. Zabava počinje!
Bojanka za 5
Bojanka za 5
3,97 

Bojanka za 5

Maja Šuput i dječji nakladnik Egmont spojili su kreativne energije i osmislili dva nova Majushkina proizvoda! Riječ je o modnoj bojanci i knjižici s kreativnim zadacima za sve male obožavatelje mode! U ovim zabavnim knjižicama klinci će moći Majushku odjenuti za koncert ili šetnju s prijateljicama, obojiti vesele kreacije i dizajnirati nakit pa sve ukrasiti šarenim naljepnicama. Majushkinu Bojanku za 5 pronađite na kioscima i u trgovinama Tiska te u poslovnicama Hrvatske pošte od 17.06.2021.! Zabava počinje!