• 0 0.00kn

    Shopping bag

    • Nema proizvoda u košarici

Majushka on the road

Premijerno od ove godine uz lud i nezaboravni provod s Majom Šuput dolazi i njena jedinstvena kućica zabave Majushka on the road – Sweets & Bubbles corner koja na svoj jedinstven način upotpunjuje Vaš događaj.
Uz originalnu ponudu svih Majushka proizvoda s potpisom Maje Šuput, kućica nudi i posebno osmišljenu bogatu ponudu pjenušaca te ostalih pića i koktela, Majushka sladoled, Majushka Le Kolač i posebne tople delicije u režiji Marina Rendića iz Apetita.

Majushka Le kolač

Majushka kolač je remek djelo chefa Roberta Hromalića koje je specijalno za Majushku napravio recept za slasticu koja jednostavno poziva na još. Jedini slatki grijeh koji ne izaziva grižnju savjesti sastavljen je od red velvet biskvita, ruby mousse-a, ruby čokolade, maline i crispy perle jagoda. Dolazi u kutiji pa ga jednostavno možete ponijeti i kući. Dostupan samo na Majushka on the road kućici.

Majalicious sladoled

Sladoled kojeg za Majushku proizvodi Ledo nosi naziv po glavnoj akterici priče – Majalicious. Njegova tekstura ostaje mekana i u zamrzivaču na -18 C pa možete uživati u svom soft slatkaću čim ga izvadite iz hladnjaka. Sastav od preukusne vanilije sa komadićima Oreo keksa daje nepcu savršen spoj užitka i slatkoće a neizostavni dio je šarena dekoracija satkana od jestivih bombona koja ga čini savršenim za svaku fotografiju. Dostupan samo na Majushka on the road kućici.

Centar za postavke privatnosti

Necessary

Advertising

Analytics

Other