Baby & Kids

Majushka Baby Cashmere collection

Dolazak bebe predstavlja najveću radost. Roditeljima naravno najviše , ali i ostatku obitelji i prijateljima. Prvi poklon je uvijek onaj koji se pamti. Bilo da kupujete za vlastito dijete ili za nekoga do koga vam je stalo. I baš zato Majushka ponosno predstavlja dugo i pomno pripremljeni luksuzni cashmere set za novorođenče. Ovaj mega set sastoji se od hlačica, vestice, kape, šlapica i lutkice od istog materijala i boje, a možete birati između nebesko plave, nježno roze ili neutralno moderne bež.

Neka prvi dodir bebine kože bude mekan poput oblaka . I da, više ne morate satima razmišljati što pokloniti prijateljici koja čeka bebu… Svaki set kupljen na web shopu Majushke dolazi sa osobnom porukom Maje Šuput i biti će personaliziran imenom bebe ako budete zatražili. Zahvalite nam slikom bebe u Majushka cashmere collection setu i uživajte u mekoći i lakoći.

[basel_products post_type=”ids” items_per_page=”3″ products_different_sizes=”disable” columns=”3″ orderby=”post__in” include=”9039, 9038, 9037″]